کمک ۶ هزار میلیارد تومانی خیرین سلامت کشور

به گزارش  عصر همدان، حسینعلی شهریاری در همایش تجلیل از خیرین سلامت استان با بیان اینکه همدان سابقه بسیار دیرینه و قدمتی چندین هزار ساله دارد، اظهار کرد: افتخاری برای مردم استان همدان است که ۸ هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده‌اند و شهدای مدافع حرمی چون سردار همدانی از این دیار است.

وی با اشاره به پرورش علمای بزرگی چون آیت‌الله نوری همدانی و آخوند ملاعلی همدانی از این خطه، گفت: در مجلس نیز نمایندگان بزرگی از این استان حضور داشته  و همواره از حقوق مردم منطقه دفاع کرده‌اند.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه خیرین استان همدان اقدامات خوبی انجام داده‌اند که برخی از آنها در کشور کار جدیدی است، گفت: حاج آقا نیری بنیان‌گذار مجمع خیرین سلامت کشور اقدامات ارزشمندی انجام داده که باید قدردان آن مرحوم باشیم.

وی با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت کشور در مجلس هفتم کلید خورد، افزود: آن زمان وقتی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم به ما تاکید کردند که از ظرفیت خیرین در حوزه سلامت غافل نشویم و همین شد که کار در این حوزه  آغاز شود.

شهریاری با بیان اینکه سال گذشته ۶ هزار میلیارد تومان خیرین سلامت کشور کمک کرده‌اند، گفت: درمان هزینه‌بر است و هیچ کشوری به تنهایی نتوانسته از عهده هزینه‌های آن برآید و همواره نیاز به حضور خیرین بوده است.

وی با اشاره به اینکه در قانونی اساسی کشور در اصل ۲۹ آمده است که بهداشت رایگان باشد اما در حوزه درمان باید از مردم کمک گرفته شود تا آلام بیماران کاهش پیدا کند، تاکید کرد: باید سعی کنیم مردم بیمار نشوند چراکه هزینه‌های درمان بسیار سنگین است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه در این زمینه آنچنان اقدامی صورت نگرفته و به سبک زندگی که مورد هدف مقام معظم رهبری بوده توجه نشده است، افزود: تاکنون مجلس نیز نتوانسته در راستای تغییر سبک زندگی مردم گام بردارد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت تغذیه در کشور مناسب نیست و بسیاری از مواد غذایی مورد مصرف در آینده ما را دچار مشکل خواهد کرد، خاطرنشان کرد: با چاقی بیماری دیابت، قلبی و عروقی، سرطان … در کمین افراد است و باید مواظب بود.

شهریاری با بیان اینکه متاسفانه در اثر حوادث رانندگی در سال ۱۶ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند، افزود: باید به سمتی پیش رویم که مردم بیمار نشوند.

وی با اهمیت به پیشگیری از بیماری، گفت: پژوهش بسیار حائز اهمیت بوده و متاسفانه در کشور کمتر در این زمینه اقدام شده است.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: با وجود اینکه سالها مقام معظم رهبری تاکید دارند سه درصد بودجه ناخالص ملی در حوزه تحقیقات و پژوهش هزینه شود اما شاید یک درصد هم اتفاقی نمی‌افت.

وی  با اشاره به اینکه مشارکت بانوان طی یک سال اخیر در مجمع خیرین سلامت پررنگ بوده و شاهد اقدامات خوبی بوده‌ایم، افزود: کار خیر متعلق به دوران پیری نیست و باید جوانان را به این سمت سوق داد.

شهریاری گفت: در استان همدان ساخت خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی اقدام ارزشمندی است که شاید از این الگو در استان‌های دیگر استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه هزینه بیماران سخت درمان بالاست و برخی از افراد به علت هزینه‌های درمان زیر خط فقر قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: دولت طی چند سال اخیر با اجرای طرح تحول سلامت اقدام خوبی انجام داده اما نیاز به ورود خیرین برای اقدامات بیشتر وجود دارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در طرح تحول سلامت اقدامات خوبی انجام شد اما متاسفانه مشکلات بودجه‌ای  مطرح است که اگر توسط دولت و مجلس حل نشود، امکان دارد دوباره بیماران در بیمارستان‌های دولتی مشکل پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه  مرحوم فرشچیان با وجود اینکه اصفهانی بودند اما اقدامات زیادی در استان همدان انجام داده‌اند که دلیلش را نمی‌دانم، افزود: برخی از خیرین اصرار دارند که در شهر خود کار انجام دهند اما چه خوب است در همه جا امکانات بهداشتی و درمانی فراهم شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

آرشیو مطالب

ورزشی